Home Alcoià FEDAC insisteix en la demanda de cicles de FP d’acord amb les...

FEDAC insisteix en la demanda de cicles de FP d’acord amb les necessitats de les empreses

200
0
SHARE
Sede de FEDAC en Alcoi.
Sede de FEDAC en Alcoi.

La setmana passada va tindre lloc una reunió entre diverses associacions d’empresaris de la Comunitat Valenciana entre les quals es trobaven FEDAC i IBIAE. Un dels temes tractats a la reunió va ser la manca de perfils professionals i de formació professional a les àrees que més demanda té cada territori.

Com a conclusió de la reunió es va significar que la preocupació és màxima i, malgrat que aquestes entitats participen en diversos consells territorials, esperen que aquests funcionen amb més agilitat i es puguen posar en marxa accions a curt termini per solucionar aquest problema.

A més, es va tractar a la reunió els assumptes que els representants de la Plataforma per la Reindustrialització Territorial (COEVAL-FEDAC-IBIAE) van debatre el mes de juliol passat amb el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent.

En aquesta trobada amb Climent es va parlar de la necessitat d’ampliar les ajudes que la Conselleria ofereix a les associacions comarcals i intersectorials, la posada en marxa dels Agents de Proximitat en aquestes entitats que servesca com a punt de connexió directa entre aquestes i l’administració autonòmica.

Finalment també es va tractar l’èxit de la primera trobada entre Clients-Proveïdors de la Comunitat Valenciana, celebrada a Ibi, així com la intenció de dur a terme una segona edició, al febrer, a la comarca de la Safor, per a la qual també es va sol·licitar una major ajuda econòmica per part de la Conselleria.