Home Alcoià “Fi del cicle Socialista” les paraules de Carlos Mazón després de les...

“Fi del cicle Socialista” les paraules de Carlos Mazón després de les eleccions andaluses

175
0
SHARE
Carlos Mazón, president del Partit Popular de la Comunitat Valencià
Carlos Mazón, president del Partit Popular de la Comunitat Valencià

Felicita a Juanma Moreno per la gran faena realitzada i per la seua gestió durant aquests anys en el que ha demostrat que “baixar impostos és sinònim de reforçar la sanitat, l’educació i les polítiques socials”.

“Els valencians tenim un problema amb Sánchez i amb el socialisme que ens nega les inversions, l’aigua i el finançament, mentre Puig es manté en silenci”

Mazón assegura que “Andalusia té una gran transcendència a nivell nacional i el que s’ha demostrat és que tota Espanya s’està donant compte que els que tenim un problema som tots perquè Pedro Sánchez és el president del Govern”

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha afirmat que “els resultats d’Andalusia demostren que “la gent vol canvi, es percep una fi de cicle clar del socialisme i dels seus socis radicals que no volen baixar els impostos, que no ens volen donar l’aigua i que no volen continuar vivint el caos sanitari”.
En aquests termes s’ha referit Carlos Mazón després de ser preguntat pels periodistes per una valoració dels resultats de les Eleccions a Andalusia en la qual ha donat l’enhorabona a Juanma Moreno i ha destacat que “ha treballat molt per a demostrar que el canvi a Andalusia era possible i que baixar impostos és sinònim de reforçar la sanitat, l’educació i les polítiques socials”. ”.

El president del PPCV ha assegurat que “Espanya vol canvi, Andalusia ha provat el canvi i s’ha demostrat que és positiu”.
Carlos Mazón recalca que “posar la teua terra com a objectiu sempre és positiu i es demostra que amb socis radicals no es va a cap lloc i que es pot gestionar bé la sanitat, garantir la llibertat educativa”.
En aquest sentit, ha afirmat que “Andalusia té una gran transcendència a nivell nacional i el que s’ha demostrat és que tota Espanya s’està donant compte que qui tenim un problema som tots nosaltres perquè Pedro Sánchez és el president del Govern”.

“En la Comunitat Valenciana patim el Govern de Sánchez que ens nega les inversions, l’aigua i el finançament. Els mínims requisits que necessitem per a avançar. Pedro Sánchez ens ho està negant davant el més que evident silenci i falta de reivindicació de Puig”.
Carlos Mazón ha recordat que “els valencians tenim un problema amb Sánchez i amb el socialisme que es nega a baixar els impostos i que té una falta de coherència en els codis ètics i de dignitat que està demostrat tant el govern de Sánchez com el Consell de Puig”.
Finalment, Mazón ha reiterat que “estem preparats per a aquest canvi, tenim aquesta responsabilitat. Els valencians volen lideratges clars, que treballen des de la moderació i que defensen la nostra terra. Les polítiques nacionalistes i socialistes l’única cosa que han portat és enfrontament dins de la Comuntiat Valenciana amb l’aigua, amb la llengua, amb la sanitat, amb la gestió dels recursos públics”.