Home Alcoi Finalitza la reforma de l’accés al Poliesportiu Francisco Laporta d’Alcoi amb una...

Finalitza la reforma de l’accés al Poliesportiu Francisco Laporta d’Alcoi amb una inversió de 40.000 euros

200
0
SHARE

L’Ajuntament d’Alcoi, a través de la Regidoria d’Esports, ha realitzat una sèrie de reformes i adequacions en l’accés principal del Poliesportiu Municipal Francisco Laporta. El seu objectiu principal ha sigut, d’una banda, millorar l’estructura de l’edifici; i per una altra dotar a la zona de jocs infantils d’uns elements i un espai de major funcionalitat, substituint els anteriors utensilis i jocs que es trobaven en un estat de deteriorament important per uns altres més segurs i funcionals.

La primera part de la reforma s’ha centrat en la reconstrucció de mur de protecció que confronta amb la façana del Pavelló Mutualitat de Llevant i la impermeabilització de la superfície sobre la qual se situa el parc infantil, a través de la qual es filtrava gran quantitat d’aigua a les estades de la zona inferior confrontants a la pista exterior. Aquesta reforma ha suposat un cost total de 29.998,87 €.

La segona actuació, ja descrita anteriorment, ha consistit en substituir i millorar la zona de jocs infantils, dotant-la de nous elements lúdics sobre una superfície de cautxú acolorida. Aquests treballs i adquisició de material han tingut un cost total de 10.817,40 €.

Gràcies a aquestes intervencions s’ha aconseguit reforçar i millorar l’estructura de l’edifici i, a més, canviar totalment la imatge de l’entrada principal de la instal·lació, aconseguint un efecte visual molt més atractiu a més d’atorgar a la zona de jocs infantils una major seguretat per als seus usuaris.