Home Cocentaina Finalitzen els treballs de millora a la pista del Poliesportiu Municipal de...

Finalitzen els treballs de millora a la pista del Poliesportiu Municipal de Cocentaina amb una inversió de 40.000€

0
SHARE
Imatge del pavelló del Poliesportiu Municipal de Cocentaina després dels treballs.

L’Ajuntament de Cocentaina ha procedit a realitzar millores en el manteniment del poliesportiu municipal per tal de garantir la màxima seguretat de tots els usuaris. Entre aquestes obres trobem la millora del paviment de la pista del pavelló, on s’ha efectuat un procés d’escatat i poliment dels trams deteriorats que s’han substituït a través de capes d’emprimació. Una necessitat degut a l’elevat ús de les instal·lacions.

Les obres han sigut executades dins del termini marcat al contracte amb l’empresa encarregada de les obres i amb un import aproximat de 40.000 euros. Per tal de facilitar als esportistes un lloc per als seus entrenaments o partits s’han possibilitat diferents pistes dels pobles del voltant.

Pla de manteniment de les instal·lacions

Adrián Botella, Regidor d’Esports contestà, ha afirmat que “aquest revestiment es realitza amb l’objectiu de garantir una seguretat per a la pràctica i desenvolupament de l’activitat esportiva al pavelló. És primordial mantindre les nostres instal·lacions per tal de facilitar als i les esportistes un bon ús d’aquestes i que puguen desenvolupar de forma correcta la seua activitat”.

Per altra banda, Rubén Muñoz, Regidor d’Obres, ha assegurat que “amb aquestes actuacions continuem amb eixe pla de millora i de manteniment de les nostres instal·lacions i es reafirma el compromís per part de la regidoria d’esports que a través de la regidoria d’obres pretén crear noves zones esportives al mateix poliesportiu, sense oblidar el manteniment i la renovació de totes les instal·lacions existents”.