Home Cocentaina Food trucks i nova imatge, novetats una la Fira de Tots Sants...

Food trucks i nova imatge, novetats una la Fira de Tots Sants 2019 que espera millor finançament

803
0
SHARE

Aquest proper divendres 1 de novembre obri portes l’edició número 673 de la Fira de Tots Sants de Cocentaina. És el principal esdeveniment comercial que es celebra a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, on cada any acudeixen vora mig milió de visitants provinents de tota la geografia nacional. El seu volum de negoci, per damunt dels 40 milions d’euros, el converteix en un esdeveniment de referència molt més enllà de terres contestanes.

Però la Fira de Tots Sants no és un esdeveniment inert, sinó que cada any tracta de millorar i re inventar-se, cosa que enguany es manifesta en diverses novetats respecte a edicions anteriors. La primera novetat estreba en la secció de gastronomia, que any rere any registra més visitants. Per a l’edició de 2019, aquesta àrea estarà composada exclusivament per camions de menjar -els coneguts com a food trucks-, amb els que es busca donar un toc diferenta aquesta zona.

A banda d’això, els mostradors d’informació repartits pels més de 135.000 m2 de superfície també canvien d’imatge. Estaran albergats en contenidors marítims amb els que l’organització espera cridar més l’atenció dels visitants per a que puguen conèixer la completa oferta del certamen. Una oferta que va més enllà del comerç i els seus 750 expositors, i que avarca la cultura, l’oci o la teconologia, entre altres vessants.

Per últim, altra de les novetats, però de cara a altres edicions de la Fira, serà una millora en les condicions de finançament. És una de les demandes que venen traslladants-se tant a la Generalitat Valenciana com a la Diputació d’Alacant per a que aporten subvencions a l’altura de l’esdeveniment. A hores d’ara, l’ens provincial aporta menys de 6.000 euros a la Fira, cosa que canviarà properament, tal i com s’ha compromès el seu president, Carlos Mazón.