Home Destacats Gabriel Tomás presenta la seua candidatura com alcaldable de Muro

Gabriel Tomás presenta la seua candidatura com alcaldable de Muro

637
0
SHARE
Gabriel Tomás, actual Alcalde de Muro

Aquest dissabte 14 de gener tindrà lloc a les 19h a la Casa de Ferro de Muro d’Alcoi la presentació oficial de la candidatura d’alcaldable de Gabriel Tomás i Salvador -actual Alcalde de la localitat- per a les properes eleccions del pròxim 28 de maig amb l’Associació “Xarxa Muro”, configurada com una coalició electoral.

Gabriel Tomás s’ha mostrat “amb una il·lusió molt gran abans de la presentació de candidatura […] treballar amb un grup de gent que per a ells allò més important és el poble, deixant de banda la política entesa com s’entenia fins ara, és una manera fantàstica”. De “Xarxa Muro” ha afirmat que “aquest projecte nou que encetem és molt interesant i molt diferenciador de les altres formacions polítiques […] del poble, per al poble”.

L’actual Alcalde murer es presentà com a candidat d’Esquerra Unida per a l’alcaldia del municipi en les Eleccions Municipals celebrades al 2019, obtenint dos regidors. Temps després es va convertir en Alcalde gràcies a l’acord i suport amb el Partit Popular i Ciutadans. Aquest fet va concloure amb Gabriel Tomás i Kike Pascual deixant Esquerra Unida i passant a ser regidors no adscrits.

Tomás ha recordat que “quan et dediques a la política som servidors públics i ja portem quatre anys treballant per al poble i el que volem és just això, fer poble […] i deixar de banda moltíssimes coses que el que fan és restar en lloc de sumar.” Un projecte de Muro continuista per a l’alcaldable qui explica que “volem continuar amb aquesta transformació tranquila i eficient que si fem vista enrere i analitzem aquests quatre anys podem veure com ha evolucionat Muro […] queda molta feina per fer i és el que volem, seguir i acabar amb el que es va començar fa quatre anys i deixar un poble molt millor de com se’l vam trobar en aquel moment.”

Gabriel Tomás anima a qualsevol persona que vulga treballar pel poble a formar part d’aquest projecte polític.