Home Alcoi GARA Alcoi programa xerrades contra conductes addictives pel seu 47 aniversari

GARA Alcoi programa xerrades contra conductes addictives pel seu 47 aniversari

1112
0
SHARE

El GARA Alcoi, el col·lectiu que lluita per la rehabilitació i contra les conductes addictives referents a drogues, ja siguen legals o il·legals, compleix enguany 47 anys. Un llarg lapse de temps en que centenars de persones han vist la llum al final del túnel després de passar per diferents addiccions. L’ens programa xerrades i activitats per a commemorar l’efemèride, que començaran amb la celebració del Dia Sense Alcohol.

Aquesta jornada inclou una xerrada a càrrec del Catedràtic de Medicina Legal de la Universitat de Múrcia Aurelio Luna. Els aspectes legals del consum d’alcohol centraran el debat, que enceta un cicle de xerrades d’activitats relacionades amb aquest tema. D’entre elles destaca l’experiències ‘Testimonis’, on al local del propi GARA podran escoltar-se els testimonis de persones que han sigut addictes a les begudes alcohòliques.

El final de mes de novembre vindrà acompanyat de més activitats del grup. La convocatòria d’una nova Trobada Solidària en la que reuniran tots els ens socials de la ciutat d’Alcoi valdrà també per a celebrar l’aniversari del GARA. A banda, també hi ha prevista una representació teatral al Centre Cultural Mario Silvestre i un sopar d’aniversari una vegada finalitzada la representació del proper 30 de novembre.