Home Alcoi Generalitat accepta la memòria valorada del CEIP Sant Vicent i el projecte...

Generalitat accepta la memòria valorada del CEIP Sant Vicent i el projecte de l’Escola Oficial d’Idiomes

995
0
SHARE

La Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana ha aprovat la memòria valorada del CEIP Sant Vicent, i aquest matí ja ha estat aprovada al plenari amb el vot favorable de tots els partits de la Corporació a excepció del PP, que s’ha abstingut, la delegació de competències a l’Ajuntament al Ple Extraordinari, junt amb els projectes de CEIP Romeral, CEIP Miguel Hernández, Tomás Llácer i Andreu Sempere. A més, han aprovat el projecte de l’Escola Oficial d’Idiomes, de la que ja es treballa en la memòria valorada.

El CEIP Sant Vicent podrà realitzar el tancament del terrat per a l’ ús de la biblioteca, l’execució d’un nou magatzem esportiu i la substitució de les finestres de la façana, un projecte valorat en 306.788,12 euros.

La darrera proposta acceptada per al projecte edificant és un projecte per donar accessibilitat i adequar un saló d’actes en L’Escola Oficial d’Idiomes. Ara s’ha de fer la memòria valorada tant d’aquest projecte com de l’IES Pare Vitòria. El següent pas serà establir una delegació de competències prèvia que passaria a ser definitiva quan l’aprovara el Plenari Municipal.

A hores d’ara, queden dos temes pendents en l’Edificant. El consistori alcoià està ultimant la memòria valorada d’Horta Major, i esperant la valoració de l’ampliació del Cotes Baixes per part de la Conselleria d’Educació.