Home Alcoià Generalitat decreta el tancament de l’hostaleria excepte a domicili i del comerç...

Generalitat decreta el tancament de l’hostaleria excepte a domicili i del comerç a les 18h durant 2 setmanes

264
0
SHARE

La situació sanitària destapada en l’actualització d’aquest dimats ha provocat un nou enduriment de les mesures restrictives per a frenar la pandèmia del coronavirus. La regió registra una incidència superior als 800 casos per cada 100.000 habitants Ho ha fet el President de la Generalitat Valenciana junt amb la Consellera de Sanitat Universal després d’assistir al Consell Interterritorial entre el Govern central i les comunitats autònomes. Unes mesures que entraran en vigor a partir del proper dijous 21.

En concret, la decisió ha sigut el tancament total de l’hostaleria a excepció d’aquells establiments que tinguen servei de recollida o a domicili. També haurà de tancar portes el comerç abans de les 18 hores, al temps que no hi hauran competicions esportives a les respectives instal·lacions. El que sí restarà obert és el cinema.

Generalitat no prolongarà els tancaments perimetrals a les 29 poblacions afectades a tota la Comunitat, una mesura que deixarà d’estar vigent aquest dijous. Generalitat considera que les mesures a nivel autonòmic són adequades per a tractar de davallar la corba de contagis. A més, Puig veu amb bons ulls avançar el toc de queda fins a les 20 hores, tal i com han demanat regions com Castella i Lleó. Una decisió que està pendent de les peticions que puguen fer els consellers de Sanitat al Govern central en la reunió de dimecres 20.