Inici Alcoi Generalitat i Ajuntament signen el conveni d’inclusió d’Alcoi al Districte Digital de...

Generalitat i Ajuntament signen el conveni d’inclusió d’Alcoi al Districte Digital de la Comunitat

136
0
COMPARTIR

Tal i com estava previst després de la darrera visita de la Consellera d’Innovació de la Generalitat Valenciana a Alcoi, l’ens autonòmic i el Consell han signat un nou conveni en aquesta matèria. Es tracta de consolidar la inclusió de la ciutat d’Alcoi en el Districte Digital de la Comunitat Valenciana. La iniciativa pretén ser l’eix sobre el que vertebrar l’evolució de la innovació en tots els camps de la societat valenciana.

La prioritat són els sectors econòmics i la creació d’ocupació en torn a paràmetres innovadors. Una vessant en la que Alcoi porta anys destacant, i de fet la ciutat està inclosa en xarxes nacionals i comunitàries relacionades amb la implantació de la innovació com a pol d’evolució futura. Amb la implantació del Districte Digital -que a Alcoi s’ubicarà previsiblement a Rodes- es tracta d’incentivar, d’una banda, la creació d’empreses amb base tecnològica i innovadora; i d’altra retenir el talent generat al territori en torn a la innovació.

Amb la signatura del conveni, Alcoi es converteix en ens col·laborador del Districte Digital a la Comunitat. La ciutat dels ponts és una de les primeres en ser incloses dins d’una iniciativa en la que participaran moltes més localitats valencianes.