Inici Alcoià Generalitat inverteix 400.000 euros en reparar el pont de la CV-70 a...

Generalitat inverteix 400.000 euros en reparar el pont de la CV-70 a Cocentaina

448
0
COMPARTIR

L’orografia de les comarques de l’interior de la província d’Alacant fa que, cada vegada que es produeixen pluges torrencials, els barrancs baixen plens de torrents d’aigua. L’arrossegament de pedres i altres restes acaba derivant en problemes en l’estructura de punts de pas d’aigua, com són els ponts. Cosa que ha ocorregut amb els darrers episodis de pluges a la muntanya alacantina.

Una de les infraestructures damnificades ha sigut el pont sobre la CV-70 al seu pas pel terme municipal de Cocentaina. Aquest pont va patir danys en les aletes i el tauler que el sustenten i que encara no han sigut reparats. I tot a pesar de que les precipitacions van deixar un vial més estret de l’inicial a una via per la circulen més de 800 vehicles diaris.

Els treballs que van a desenvolupar-se a partir del proper 7 de gener al pont inclouen una inversió de 400.000 euros per part de la Generalitat Valenciana. Tenen un termini d’execució prevista de 3 mesos, temps durant el qual estarà tancada la carretera. No obstant, ja estan establertes les vies alternatives de circulació, ja que les obres inclouen també l’abocament de pedres d’escollera per a evitar més danys en cas de pluges torrencials.