Inici Alcoià La campanya ‘Comparteix i Recicla’ aporta joguets a 9.700 xiquets desafavorits

La campanya ‘Comparteix i Recicla’ aporta joguets a 9.700 xiquets desafavorits

325
0
COMPARTIR

Des de fa anys, la Fundació Créixer Jugant -que depèn de l’Associació Espanyola de Fabricants de Joguets- llança la campanya ‘Comparteix i Recicla’. La iniciativa tracta de recaptar joguets entre els propis xiquets per a aportar-los a altres xiquets que no tenen les mateixes possibilitats. La campanya es du a terme a multitud de localitzacions de tota Espanya gràcies als més de 42 ens que col·laboren.

Fins a 10.000 joguets són els que ha aconseguit recollir la campanya. Tots ells tenen un pes total que supera les 145 tones i gràcies a ells seran vora 9.700 els xiquets que tindran regal de Pare Noel o Reis aquest Nadal. La campanya es du a terme durant els mesos de maig, juny i juliol, mentre la resta del temps es dedica a processar els joguets per a oferir-los una segon vida. Només el 25% dels joguets no estan aptes per al joc i han de passar per un procés de revalorització.

Aquesta iniciativa suposa una nova mostra de la solidaritat de que cada any fan gala els jogueters, i es suma a altres tantes que es duen a terme a diferents localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla durant aquestes dates.