Home Destacats Generalitat renova per altres 4 anys el Punt Labora instal·lat en el...

Generalitat renova per altres 4 anys el Punt Labora instal·lat en el Centre Social Matzem de Muro

0
SHARE
Un dels terminals que estan a l'abast de la ciutadania a Muro.

El Ple del Consell ha aprovat la pròrroga de l’acord de col·laboració entre la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació, a través de Labora -el Servei Valencià d’Ocupació i Formació-, i els municipis de Muro, Sax i Vallada. Aquesta decisió permetrà mantenir, amb garanties i durant altres quatre anys, el funcionament dels caixers Punt Labora situats en aquestes localitats, i d’aquesta manera s’ofereix una àmplia gamma de serveis als seus habitants.

L’objectiu és continuar oferint-los assessoria en qüestions laborals i formatives d’una manera més àgil, intuïtiva i geogràficament propera. El caixer de Muro es troba al Centre Social Matzem; el de Sax, a la plaça Constitució, número 1, i el corresponent a Vallada està situat a la plaça Major, número 10.

A través d’aquests terminals, les persones sense accés a Internet es poden inscriure o renovar la demanda d’ocupació a Labora, rebre orientació laboral personalitzada, matricular-se en multitud de cursos de formació i explorar i sol·licitar llocs de treball que els interessen.