Home Cocentaina La presentació oficial aplana el camí per a la 677 edició de...

La presentació oficial aplana el camí per a la 677 edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina

0
SHARE

Un mes és el temps que resta per a que Cocentaina done inici al seu gran esdeveniment comercial anual: la Fira de Tots Sants. Enguany farà 677 anys que, de forma ininterrompuda, la capital del Comtat celebra un esdeveniment que la fa durant uns dies l’epicentre de l’atenció a tota la Comunitat Valenciana. Els seus 500.000 visitants anuals el volum de negoci superior als 40M€ que baralla així o reflecteixen. Però la Fira no només són els 5 dies en que es celebra, sinó que comporta una sèrie d’esdeveniments previs, com la seua presentació.

Aquest acte ha tingut a un Palau Comtal ple de gom a gom per a començar a obrir boca cap a un certamen que enguany presenta diverses novetats. Així, per a aquesta edició l’organització aposta per implicar a la població contestana, a la que convida a vestir-se amb els brusons negres típics durant els seus 5 dies de duració. A més, els milers de visitants de la Fira podran enviar records als seus éssers estimats des dels propis expositors gràcies a un conveni de col·laboració amb Correus. Això a banda de la completa programació cultural i d’oci del certamen.

Canvi de format

La presentació de la 677 Fira de Tots Sants de la vila comtal ha canviat de format per a fer d’aquest acte un dels imprescindibles de forma prèvia a la Fira. Ha estat conduït per l’humorista Eugeni Alemany i en ell s’ha conegut el cartell que anuncia el certament. És obra de Moisés Gil i fa un homenatge als 50 anys que porta la imatge del cavall identificant al gran esdeveniment comercial que té lloc a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

La Fira de Cocentaina obri portes el proper 1 de novembre de la mà del lector del Privilegi d’enguany, el magistrat local Ximo Gadea. Enguany, el certamen tindrà una duració de 5 dies.