Home Alcoi El C.D. Alcoyano goleja al Laredo (4-1) en Copa del Rei i...

El C.D. Alcoyano goleja al Laredo (4-1) en Copa del Rei i s’enfrontarà a l’Osca de Primera Divisió el Dia de Reis

862
0
SHARE

Feia temps que El Collao no vivia una jornada de futbol com la d’aquest dijous. Primer perquè l’assistència de públic no estava permesa al coliseum blanc-i-blau; i segon perquè feia temps que el Deportivo no endossava una golejada com la que s’ha emportat el Laredo. El conjunt càntabre ha rebut 4 gols que hen fet honor al malnom que rep la Copa el Rei com a torneig futbolístic: el Torneig del KO.

Les coses han començat bé per als alcoianistes, que als 6 minuts ja guanyaven de la mà de Jony Ñíguez. Posteriorment, als 30 minuts, el davanter Mourad s’estrenava amb l’elàstica de l’Alcoyano posant el 2-0, que es veuria retallat amb gol del Laredo al fil del descans. Però la segona part ha resutat ben positiva per als de Vicente Parras, que liderats per Àngel aconseguien de penal el 3-1, rematat per Juanan amb el definitiu 4-1.

El resultat permet superar aquesta ronda al Deportivo, tenint en compte que els enfrontaments es disputen a partit únic en el camp del rival teòricament més dèbil. Ja en la següent ronda, els alcoianistes s’enfrontaran a l’Osca, de Primera Divisió, en una ronda en la que ja accedeixen a la competició als equips que estan disputant la Champions League. La llàstima és que tant sols 150 persones poden accedir al Collao per a gaudir de l’enfrontament, que tindrà lloc el proper 6 de gener, dia festiu.