Home Alcoi GOLEJADA QUE ACOSTA AL DEPORTIVO AL DESCENS, TERUEL 4 ALCOYANO 1

GOLEJADA QUE ACOSTA AL DEPORTIVO AL DESCENS, TERUEL 4 ALCOYANO 1

0
SHARE

La visita al Camp de la Pinilla a Teruel no ha sigut propícia per a l’Alcoyano que hui jugava enfront d’un equip en posicions de descens que li ha superat en el marcador i deixa molt tocat a l’equip de Vicente Mir, ja que els alcoyanistes es fiquen en promoció de descens i a només 1 punt del descens directe.
Els locals es van avançar per dues vegades en el marcador, i abans del descans, escurçava distàncies Navarro i amb aqueix marcador marxaven els jugadors a vestuaris.
Després de la represa i quan potser millor estava jugantel Deportivo, vindria el tercer gol del Terol, que deixaria sense forces als blanc-i-blaus, que a més prop del final rebrien el 4t i definitiu gol del partit.

Per l’Alcoyano van jugar Bañuz, Córcoles, Primi, Barreda, Navarro, Anaba, Bryan Reina (Lino), Omgba, Vicente (Nieto), Eldin (Gombô) i Pino .
Gols:
1-0 Dieste 23
2-0 Bikoro 31
2-1 Navarro 41
3-1 Dieste 63
4-1 Becerra 89

Jornada nefasta per a l’Alcoyano ja que a més d’eixir golejat es troba en posició de promoció de descens i a tan sols 1 punt del descens directe, per la qual cosa es preveu una setmana mogudeta abans de rebre a un dels galls del grup, el Cornellà diumenge que ve a partir de les 17.00 hores.