Home Alcoi Gràcies plantilla i staff 2020, sou de 2a B

Gràcies plantilla i staff 2020, sou de 2a B

1052
0
SHARE

Per José Carlos Pla.

Gràcies Camilo Vercet
Gràcies AFICIÓ

EL CD ALCOYANO TORNA A SEGONA B.

Per a mi els xavals li ho van guanyar en el camp, però a vegades les coses no ixen com un vol, i huí la RFEF ha ascendit al CD Alcoyano a Segona B, fent justícia a una temporada immaculada, que es va torçar en un mal dia (que el té qualsevol) a La Nucia. Allí el míster ens va transmetre que la plantilla estava enfonsada, i per això no va haver-hi cap comentari contra aquests xavals que durant tota la temporada ens van arribar a brindar futbol de Segona A, mínim.

Així que huí toca felicitar primer els directius, als quals els costa els diners, després al director Esportiu, José Luis González, per confeccionar aquest staff tècnic i aquesta plantilla; després a tota l’afició, quina meravella de Collao jornada rere jornada i que espectacle que sense saber si s’anava a jugar en 2a B, en tercera o si no podrien fins i tot pujar al Collao, per a 2021 ja hi ha fins i tot 900 socis… Em lleve el barret.

Faig un punt i a part per a recordar a aquest aficionat tan especial i amic personal, Camilo Vercet, estic absolutament convençut que des d’on estiga haurà mogut fils perquè hui puge l’Alcoyano. En El Collao era un espectacle, cada gol del Deportivo era com un en la final de la Champions, o com s’enutjava amb l’àrbitre i amb les mans al cap demostrava el seu empipament. Tiraré molt en falta les teues abraçades, Camilo i les cròniques ampliades i personals quan jugava fora, perquè volies saber més, i el whatsapp el van inventar per a tu.
Va per tu , CAMILO VERCET, quin plaer viurer partits de l’Alcoyano amb tú.

El telèfon huí tirava fum quan poc abans de les 17 hores el President llançava una multidifusión… “ja és oficial l’Alcoyano ja és equip de Segona B”. Juan Serrano a tu i al teu equip moltes gràcies perquè ens retornes a una categoria on tots fins i tot els mitjans ens desenvolupem millor. No sé si seguiràs, però per a Lionel Grau vas ser el millor President de la història de l’Alcoyano, i jo no posaré en dubte el que va dir una persona tan important, alcoiana i entranyable, repetix Juan Serrano, moltes gràcies.

A partir d’ara a empapar-se de les notícies de la pròxima temporada i recordar-vos que al costat de l’alcoyano han ascendit també Linares, Lealtad i Marino.