Inici Alcoi Les càmeres de trànsit permeten localitzar a l’autor d’un atropellament a la...

Les càmeres de trànsit permeten localitzar a l’autor d’un atropellament a la Zona Nord d’Alcoi

298
0
COMPARTIR

El passat 3 d’agost, un venedor de l’ONCE resultava greument ferit en ser atropellat per un vehicle mentre creuava un pas de vianants a la Zona Nord de la ciutat d’Alcoi. Les ferides de l’accident li han provocat la pèrdua de visió en un ull i diverses ferides per tot el cos. Però el conductor del vehicle causant dels danys va fugir del lloc dels fets. L’omissió de l’ajuda en cas d’accident està tipificaf com delicte al Codi Penal, i és perseguit per les forces de seguretat.

Tant és així que la Policia Local alcoiana ha aconseguit finalment localitzar al conductor que va fugir sense atendre al ferit que havia causat. Ho ha aconseguit gràcies a que l’incident va tindre lloc al costat del quarter de la Guàrdia Civil i en una zona que compta amb càmeres per a controlar el trànsit. La tasca d’investigació del cos de seguretat local ha permès finalment localitzar a l’autor dels fets.

En la investigació ha col·laboral la Guàrdia Civil de Cocentaina, localitat on el presumpte autor dels fets es trobava residint en un habitatge rural. Se li imputen delictes entre els que es troben l’abandonament del lloc d’un accident o el de no respectar les senyals vials.