Home Cultura ‘Hijo de la Luna’, el millor homenatge a Mecano, ven quasi el...

‘Hijo de la Luna’, el millor homenatge a Mecano, ven quasi el total de les seues entrades de la seua actuació al Teatro Rio d’Ibi

222
0
SHARE
Imatge promocional de l'espectacle 'Hijo de la Luna'.
Imatge promocional de l'espectacle 'Hijo de la Luna'.

‘Hijo de la Luna’, l’espectacle de Green Cow Music i Robin Torres considerat per la crítica com a millor homenatge a Mecano fins ara”, arriba el pròxim 19 de novembre al Teatre Río d’Ibi (Alacant). Les entrades per a la cita es troben pràcticament esgotades i es poden adquirir a la següent pàgina web.

La semblança física i vocal de la cantant del tribut, Robin Torres, amb Ana Torroja és sens dubte la clau de l’èxit d’aquest grup sevillà, i això diferencia la banda per sobre de qualsevol altre tribut. Robin, que va participar en l’edició 2015 del programa “La Voz”, va ser elogiada al seu pas per la seva capacitat interpretativa per Alejandro Sanz, Laura Pausini, Malú i Antonio Orozco.

El mes de maig passat van penjar un històric sold out al Teatre Metropòlitan de Ciutat de Mèxic on van actuar abans 4.000 persones. Amb aquest, són més de 250 concerts els celebrats des del naixement de l’espectacle tribut el 2016, essent un dels xous referència de l’escena musical, que ara arriba fins a la localitat d’Ibi.