Home Destacats Ibi acull la presentació d’un manual sobre inclusió i diversitat en l’empresa...

Ibi acull la presentació d’un manual sobre inclusió i diversitat en l’empresa per la diputada socialista Laura Soler

235
0
SHARE
qLaura Soler i el portaveu socialista d'Ibi durant la presentació del manual.

Aquest passat divendres, la Diputada autonòmica pel PSPV Laura Soler, ha presentat el manual sobre inclusió i diversitat a l’empresa, del qual és coautora juntament amb Jorge Ayala i Mariana Cano. Segons ha exposat la diputada, l’objectiu del llibre és proporcionar eines a les empreses per facilitar la inclusió laboral per causes com ara la discapacitat, la diversitat sexual o la bretxa intergeneracional.

“Aquest manual és el pretext per fer coses. El paper és molt sofert, però les mesures s’han de concretar, portar-les a la realitat. Les ajudes estan molt bé quan no hi ha cap altra alternativa, però l’ideal és la integració laboral”, ha apuntat Soler durant la presentació.

Per al Portaveu del Grup Municipal Socialista d’Ibi, Sergio Carrasco, “el manual és una excel·lent base per aconseguir la integració laboral dels col·lectius que estan trobant dificultats per a la seva inclusió al mercat de treball, però són les associacions i el món empresarial els que han de parlar i enriquir allò establert en aquest amb l’experiència del dia a dia”.

Presents actors socials, però no empresaris

Carrasco també ha anunciat que “aquest acte no és l’únic que contempla l’agrupació socialista per visibilitzar i donar solució als problemes dels col·lectius que necessiten més suport” i anuncia més iniciatives en aquest sentit. Després de l’exposició ha tingut lloc una taula rodona on han participat les associacions socials i els ciutadans que han acudit a l’acte, ja que finalment, des del sector empresarial van excusar la seva no assistència.