Home Cocentaina El Club d’Escacs de Cocentaina organitzarà el seu 13é torneig internacional durant...

El Club d’Escacs de Cocentaina organitzarà el seu 13é torneig internacional durant la Fira de Tots Sants

259
0
SHARE
Follet Torneig Internacional Cocentaina 2022
Follet Torneig Internacional Cocentaina 2022

El Diumenge 23 d’octubre a l’Hotel Odón de Cocentaina a partir de les 16.15 hores, el Club d’Escacs Cocentaina organitzarà el seu 13é Torneig Internacional d’Escacs Fira de Tots Sants 2022, per tal de donar-li a la localitat de Cocentaina el seu prestigi al panorama escacat nacional i internacional. Aquest any el Club d’Escacs Cocentaina celebra el seu 25é Aniversari, que no va poder celebrar l’any passat a causa de la pandèmia sanitària que patim.

Després de 2 anys amb Tornejos Tancats de 10 jugadors a causa de la pandèmia, aquest any es reprenen els Tornejos Oberts on podran participar jugadors de tots els nivells, des de Mestres, forts jugadors, joves, nens, i aficionats. Enguany es permetrà l’entrada de públic, però serà obligatori l’ús de mascareta per precaució davant la Covid-19. El participant podrà portar la màscara que preferisca.

Aquest esdeveniment té un nou format de premis generals i especials, en total més de 1.700 euros en metàl·lic, amb nombrosos trofeus, medalles, i altres regals com a llibres, subscripcions a revistes d’escacs, i productes típics de Cocentaina, la qual cosa farà de segur les delícies dels participants. A més del Torneig Absolut, també es realitzarà un Torneig Infantil per a jugadors Sub 8, Sub 10 i Sub 12 amb excel·lents premis.

El Torneig Absolut és valeder per a ELO FIDE BLITZ , per la qual cosa tots els jugadors han d’estar federats i tenir Codi FIDE (Federació Internacional d’Escacs). Mentre que al Torneig Infantil hi podran participar jugadors federats i no federats. Els interessats en participar poden enviar un mail al President del Club d’Escacs Cocentaina. Els interessats a tenir més informació poden visitar la pàgina web oficial. Els aficionats podran seguir les emocionants partides, amb els primers taulers del Torneig Absolut en directe en aquesta pàgina web.