Home Ibi Ibi agraeix als seus ens socials la solidaritat amb les ajudes municipals...

Ibi agraeix als seus ens socials la solidaritat amb les ajudes municipals per a lluitar contra la Covid19

553
0
SHARE

Des de la declaració de la pandèmia mundial del coronavirus, les prioritats i eixos d’acció de totes les administracions s’hna hagut de modificar. La prioritat ha sigut des del primer moment tractar de que ningú es quede enrere a l’hora d’eixir de la crisi econòmica i social derivada de la sanitària. Un fet que ha oabligat a govern central, comunitats autònomes i ajuntaments a destinar fons a mesures que amortigüen els efectes d’aquesta tessitura.

A Ibi, les seues associacions veïnals -molt nombroses als respectius barris de la vila joguetera- van renunciar des del primer moment a les subvencions municipals que rebren anualment. De forma solidària, van traslladar al Consistori que era millor destinar eixos fons a atendre a les persones necessitades degut al coronavirus. Ara, cara al Nadal, l’Ajuntament d’Ibi els ha agraït el gest amb un detall.

Cadascuna de les associacions veïnals iberudes ha rebut de mans de la Regidora de Participació Ciutadana un avet amb el que decorar les seues seus. En un Nadal estrany com el que s’aveïna, el Consistori iberut anima a aquests ens a fer-lo tan especial com siga possible, començant per decorar les seus amb l’arbre de Nadal aportat per l’Ajuntament d’Ibi.