Home Alcoi L’Alcodiam líder en solitari després de remuntar al Barça B al Miguel...

L’Alcodiam líder en solitari després de remuntar al Barça B al Miguel Sarasa (6-5)

738
0
SHARE

Partit no apte per a cardíacs el que s’ha viscut aquest passat cap de setmana al pavelló Miguel Sarasa de la ciutat d’Alcoi. En la jornada en la que el públic retornava a les graderies, ho ha fet de la millor forma possible. Ha sigut en un xoc complicat en el que els el Patí Alcodiam Salesià (PAS Alcoi) s’han enfrontat a un dels grans de l’OK Lliga Plata: el filial del totpoderós Barça.

Els catalans, en una primera part per a recordar, s’han avançat per 1-4, tot i que l’avantatge al descans s’ha vist reduït a 3-4 degua a la il·lusió dels alcodiamistes. Pere Cañellas ha sigut l’encarregat de comandar una remuntada que ha posat en peu al públic al pavelló alcoià. Amb 3 gols, ha liderat la reacció dels locals per a acabar remuntant el marcador i deixar-lo en el 6-5 final.

Aquest resultat suposa la huitena victòria del Patí Alcodiam Salesià en els 9 enfrontaments que ha disputat a la categoria de plata de l’hoquei patins espanyol -la restant és un empat en casa de l’ex líder-. Una victòria que deixa als pupils de Lorenzo Pastor com a líders en solitari de la categoria després de que l’Arenys de Munt haja guanyat a l’Alcobendas, fins ara líder de la categoria. Els d’Alcoi presenten així la seua candidatura per a retornar a la màxima categoria de l’hoquei nacional la propera campanya.