Home Economia Ibi aprova destinar vora 1,7 milions del romanent de tresoreria a amortitzar...

Ibi aprova destinar vora 1,7 milions del romanent de tresoreria a amortitzar préstecs bancaris

0
SHARE

L’Ajuntament d’Ibi ha celebrat aquest dilluns 18 de novembre un plenari extraordinari a petició de la Regidoria de Benestar Social. L’administració iberuda porta anys amb els comptes sanejats, com tants altres a la muntanya alacantina. Tot i això, la Llei de Restricció de la Despesa de l’ex Ministre Montoro continua impedint invertir aquestes quantitats en projectes per a la població. El que sí poden fer els consistoris és dedicar el seu romanent positiu de tresoreria a tornar deute als bancs.

Precisament aquesta és la finalitat per a la que s’ha aprovat una modificació de crèdit dins dels pressupostos de la vila joguetera. Concretament seran vora 1,7 milions els que Ibi dedique a tornar dos crèdits bancaris en altres tantes entitats. L’objectiu -a banda de l’obligació legal establerta per Madrid- és també impedir més pagaments per part de l’Ajuntament en concepte d’interessos.

La proposta ha sigut aprovada amb els vots a favor del PP, que té la majoria absoluta al plenari de la localitat. La resta de formacions s’ha abstingut en la votació.