Home Destacats Ibi atorga 1,5 milions d’euros en bonus descompte per a comerç, hostaleria...

Ibi atorga 1,5 milions d’euros en bonus descompte per a comerç, hostaleria i serveis locals als veïns

910
0
SHARE

Durant les darreres setmanes, els diferents ajuntament estan treballant per a enllestir mesures econòmiques amb les que ajudar als diferents sectors productius a cadascuna d’elles. Aquestes mesures estan més orientades a donar resposta a les necessitats de pimes, autònoms i xicotet comerç local, i s’afegeixen a les que ja han posat en marxa tant el Govern central com l’autonòmic al llarg de la present crisi sanitària.

En el cas d’Ibi, la primera mesura ha sigut augmentar la capacitat de l’àrea de Serveis Socials per a donar resposta a les conseqüències socials derivades de la crisi econòmica que ha seguit a la sanitària. Equip de govern i la resta de formacions polítiques amb representació al Consistori han estat treballant durant les darreres setmanes per enllestir ajudes amb les que reflotar l’economia local.

Una de les principals, que naix de la Regidoria de Comerç que dirigeix Pilar Herráiz ha sigut atorgar bonus a cada família iberuda per valor de 50 euros. Aquests bonus poden ser utilitzats tant en els comerços de la localitat com en els diferents establiments hostalers o en les prestació de serveis que duguen endavant empreses locals. L’Ajuntament ha resevat vora 1,5 milions d’euros per a abastir aquesta mesura, que aspira a fer créixer el consum local substancialment durant les properes setmanes.