Home Destacats Ibi cedeix el seu ecoparc al Consorci de Residus Terra, que el...

Ibi cedeix el seu ecoparc al Consorci de Residus Terra, que el gestionarà per a complir els objectius de l’Agenda 2030

0
SHARE

Les localitats consorciades per a recollir els seus residus dins del Consorci Terra -que abasta bona part de la muntanya alacantina i la comarca de l’Alacantí- es troben duent a terme una nova fase en quant a les seues infraestructures de tractament de la brossa. Aquesta nova fase s’emmarca dins del pla per a actualitzar el tractament dels residus per a optimitzar el seu tractament i adaptar-lo als requisits sostenibles de l’Agenda 2030 que baralla la Unió Europea.

A canvi d’aquesta cessió, el Consorci de Residus Terra durà a terme una sèrie de millores en la infraestructura. Entre elles es troben la millora del sistema de gestió informatitzada dels residus, orientada a optimitar al màxima la capacitat per a reutilitzar els materials que arriben als ecoparcs del consorci. La cessió de l’ecoparc té caràcter permanenti respòn a la intenció del consorci d’implantar en el màxim grau possible l’economia circular.

A banda d’Ibi, altres localitats de la muntanya alacantina també han cedit aquests espais al consorci. Entre elles es troben Alcoi, Muro i Benilloba.