Home Cultura Ibi celebra al Dia Internacional del Museus amb portes obertes i activitats...

Ibi celebra al Dia Internacional del Museus amb portes obertes i activitats als dos que atresora

355
0
SHARE
Cartell que anuncia les activitats pel Dia Internacional dels Museus a Ibi.

El Consell Internacional de Museus (ICOM) va instaurar el Dia Internacional dels Museus el 1977 per sensibilitzar el públic sobre el paper dels museus en el desenvolupament de la societat, i des de llavors no ha deixat de cobrar impuls. El 18 de maig de 2022, sota el lema ‘El poder dels museus’, es presenten com a llocs imparables de descobriment, que ens ensenyen sobre el nostre passat i obren les nostres ments a noves idees, dues passes essencials per construir un futur millor.

Ens conviden a explorar el potencial dels museus per provocar canvis positius a les seves comunitats a través de tres lents: el poder d’assolir la sostenibilitat, el poder de la innovació en la digitalització i l’accessibilitat i el poder de la construcció de la comunitat a educació.

Els Museus de la Biodiversitat i del Joguet d’Ibi celebraran el dia convidant a totes les activitats i sorpreses que tenen preparades, del 18 al 22 de maig, amb les jornades de portes obertes. A més, el Museu de la Biodiversitat també celebra el Dia Internacional de la Biodiversitat (22 de maig). El diumenge, 22 de maig, hi haurà d’11 a 14h, a la plaça Nicolás Payá Jover, diverses accions per a tots els públics.

Activitats 22 maig

Concert de ‘Basuband’, un concert únic interpretat amb instruments construïts a partir de residus i objectes quotidians; actuació de Font Viva, mitjançant el teatre al carrer juntaran la temàtica dels dos museus; i activitats de dinamització, lúdiques i participatives adreçades al públic familiar.