Home Destacats Ibi celebra demà dia 27 de novembre el dia internacional de les...

Ibi celebra demà dia 27 de novembre el dia internacional de les ciutats educadores

355
0
SHARE

Ibi celebra demà, 27 de novembre de 10h a 14h el dia internacional de les ciutats educadores amb tallers de robòtica, arcade, i altres activitats en la Plaza de la Libertad.

Així, s’han preparat moltíssims més tallers de robotkids, basket robòtic, lluita de robots i personatges among us. També, s’han organitzat tallers arcade on es podrà aprendre més sobre diseseny artístic, robots i videojocs o programació de robòtica. Està previst que aquests tallers s’inicien a les 10:15h i acaben al voltant de les 14h. També trobarem el taller d’stopmotion, “mi tarjeta luminosa” a càrrec de Asociación Bylinedu de 10:30h a 14h. L’Associació Makeralc també ha organitzat l’activitat “juguete autómata retro” de 10:30h a 11:30h, recomanada per a xiquets i xiquetes de 10 a 14 anys. Mentre, Ros Film Festival realitzarà projeccions de 10h a 14h, recomanades per a públic infantil, juvenil i adult. A les 11:15h els assitents a aquestes jornades podran gaudir d’una xocolatada.

El 30 de novembre el Teatro Río d’Ibi rebrà una conferència a càrrec de Begoña Ibarrola sobre gestió d’emocions i benestar en família en temps d’incertesa. L’acte es durà a terme de 19h a 20:30h.

I l’1 de desembre David Payá ens parlarà en la seua conferència de com impulsar el nostre talent, planificar el temps i construir l’èxit. Una activitat que tindrà lloc al Teatro Río de 11:30h a 13h.