Inici Foia de Castalla Ibi celebra el Dia de l’Arbre amb plantació d’arbres i neteja de...

Ibi celebra el Dia de l’Arbre amb plantació d’arbres i neteja de residus del paratge natural

220
0
COMPARTIR

Amb motiu del Dia de l’Arbre, l’Ajuntament d’Ibi ha organitzat per al diumenge, 1 de març, la tradicional plantació d’arbres en el Paratge Natural Municipal de Sant Pasqual – Torretes. El Dia de l’Arbre és un dia reivindicatiu en el qual el municipi iberut se suma a una proposta mundial en la qual es realitzen actuacions en pro de la preservació de les riqueses naturals de les quals disposem.
Enguany, com a afegit a les activitats habituals de plantació d’arbres, es realitzarà a més una activitat de neteja de residus de la zona de Sant Pasqual, ja que desgraciadament és molt el fem que es troba en la naturalesa i de la qual som responsables les persones. La jornada està prevista que s´inicie a les 9.30 hores, des de l’Ajuntament, per a eixir caminant cap al paratge natural , una vegada allí, procedir a la plantació d’arbres en una de les zones recreatives i naturals més especials de la localitat. Les espècies que es plantaran són carrasques, ginebres, aurons, romers, freixes, savines, llentiscles i pins.

Pilar Herráiz, tinent d’alcalde de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ibi, comenta que “es tracta d’una jornada en la qual, passant una estona divertida en companyia, amb família o amics, i en plena natura, estem depositant el nostre granet d’arena a l’entorn que ens envolta. És un gran gest que la natura ens agraeix i que són molts els beneficis que ens reporta a tots. Espere que els veïns d’Ibi i comarca s’animen a vindre i a formar part d’aquesta mena d’accions en pro del medi ambient”.