Home Destacats Ibi comptarà amb un Punt d’Acceleració d’Inversions per a enllestir projectes empresarials...

Ibi comptarà amb un Punt d’Acceleració d’Inversions per a enllestir projectes empresarials “prioritaris” per a Economia Sostenible

565
0
SHARE

El DOGV publica el conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i l’Ajuntament d’Ibi en matèria d’acceleració dels projectes empresarials declarats com a prioritaris d’inversió per a la Comunitat Valenciana i que es vagen a desenvolupar en el seu territori. Un conveni mitjançant el qual s’acorda l’impuls d’aquests projectes d’inversió, mitjançant un Punt d’Acceleració d’Inversions, encarregat d’impulsar i coordinar els procediments administratius relacionats amb els projectes empresarials declarats prioritaris d’inversió.

A més de la realització de seguiment de l’estat de tramitació dels expedients, l’objectiu és el de desenvolupar polítiques que contribueixin a la recuperació i el desenvolupament de les activitats empresarials que dinamitzen l’economia regional d’una manera sostenible i que promoguin la creació d’ocupació. D’aquesta manera, s’aspira a crear els instruments adequats que minimitzen les barreres que afecten els processos d’inversió de les empreses.

En aquest cas, la col·laboració entre les diferents administracions és fonamental per oferir solucions que permeten la posada en marxa d’aquestes activitats empresarials els projectes deriven en beneficis afegits de caràcter social, mediambiental i innovador. Tot a una localitat que suposa la tercera superfície industrial de la província d’Alacant i que es troba en fas d’ampliar-la per a donar cabuda a més mercantils.