Home Castalla Ibi es prepara per convertir-se en el segon vacunòdrom de l’interior alacantí...

Ibi es prepara per convertir-se en el segon vacunòdrom de l’interior alacantí per a immunitzar als veïns de la Foia des del 25 de maig

487
0
SHARE

El pavelló 2 del Poliesportiu Municipal d’Ibi comença a partir del dimarts 25 de maig a administrar massivament les vacunes contra la Covid19. Serà el segon punt de vacunació massiva de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, i està precisament destinat a accelrar la vacunació de la població de les localitats d’aquesta darrera subcomarca. Els veïns d’Ibi, Castalla i Onil acudiran a rebre les dosis contra el coronavirus a aquesta zona; Tibi, per la seua banda, ho farà a la comarca de l’Alacantí, d’on depèn sanitàriament.

El pavelló compta amb totes les condicions i ja està completament preparat per a abastir d’antivirals a una zona que suma 44.000 habitants. El fet de duplicar la quantitat de vacunòdroms a la muntanya permetrà alliberar el d’Alcoi, pel que s’espera accelerar el procés d’immunització de la població. Això serà possible si les farmacèutiques compleixem amb les quantitats i els temps d’entrega de les vacunes.