Inici Ibi Ibi escomet la renovació d’infraestructures hidràuliques i paviment al barri Sant Miquel

Ibi escomet la renovació d’infraestructures hidràuliques i paviment al barri Sant Miquel

228
0
COMPARTIR

Cada població ha d’escometre periòdicament treballs de manteniment, especialment en aquells serveis que abasteixen de béns fonamentals als seus veïns. Una acció que es revela capital en el cas dels subministraments bàsics, entre els que s’inclou l’aigua potable. Per això, l’Ajuntament d’Ibi està escometent treballs de renovació al barri de Sant Miquel, centrats en el canvi de les infraestructures hidràuliques i la pavimentació de diferents carrers.

El romanent positiu de tresoreria acumulat a les arques iberudes, gràcies en part a les licitacions de contractes a la baixa de 2018 ha permès escometre aquestes obres. Es tracta del primer projecte de manteniment dels 3 que es duran a terme properament a la vila joguetera. Una xifra que ascendeix a fins a 8 projectes en el cas des treballs previstos per l’Ajuntament d’Ibi.

Les obres afecten principalment als carrers Alcoi i Sant Nicolau, i tenen un cost total superios als 650.000 euros. Amb eixos fons van a substituir-se les canonades d’aigua potable a aquests carrers, on també es renovarà el paviment i s’adaptaran les voreres a la normativa d’accessibilitat. A banda, també està prevista la bifurcació del trànsit en aquest carrers, així com la creació d’una plataforma per a facilitar l’aparcament de vehicles. Tot per a uns treballs que tenen un període d’execució de 6 mesos, i que està escometent una empresa de la sub comarca de la Foia de Castalla.