Home Destacats Ibi executa obres per vora 48.000€ amb els que reparar la xarxa...

Ibi executa obres per vora 48.000€ amb els que reparar la xarxa d’aigües al carrer Sant Pasqual

235
0
SHARE
L'Alcalde d'Ibi visita els treballs de reparació del clavuegueram al carrer Sant Pasqual.

Els plans d’ajudes per a la millora d’infraestructures bàsiques que llança la Diputació per a ajudar a les localitats alacantines ha permès també executar treballs a Ibi. La vila joguetera té necessitats de manteniment en diversos barris, sobre tot en infraestructures que no son visibles a simple vista, com son el subministrament d’aigua o el clavegueram.

El pas del temps i l’ús continu ha fet que canalitzacions com la del carrer Sant Pasqual tinguen problemes d’obstruccions. Cosa que provoca mals olors i inclús efectes insalubres a aquesta zona de la localitat. La subvención de l’ens provincial -que ascendeix a prop de 24.000 del total de 47.700 euros en que està valorada l’obra- permetrà executar treballs per a reparar sobre tot el clavegueram en un tram de 120 metres a aquest carrer.

Característiques tècniques

Concretament, els treballs a executar consisteixen en la reparació de quasi 110 metres de col·lector, la creació de 10 pous de registre i 17 connexions amb llars de la zona, així com el reasfaltat del carrer, que inclou també la millora de les voreres.