Home Alcoià Bombers del Consorci Provincial i Bombers forestals eviten la tragèdia a la...

Bombers del Consorci Provincial i Bombers forestals eviten la tragèdia a la serra de Castalla

1290
0
SHARE

A les 17:58h d’aquesta vesprada de dilluns els Bombers de la Diputació d’Alacant han rebut un avís d’incendi d’un camió de gran pes que estava produint-se a l’autovia A-7 al km 473 sentit València, concretament a la zona del Pla de les Caves al terme de Castalla.

El vehicle transportava pallets i hi ha hagut risc de propagació de les flames a la massa forestal annexa a l’autovia, fet que ha obligat a intervindre l’helicòpter Alpha 2 de despatx automàtic per coordinar l’incendi des de l’aire.

Bombers del Consorci Provincial sufocant les flames del camió accidentat a l’A7
Bombers del Consorci Provincial sufocant les flames del camió accidentat a l’A7

Gràcies a la ràpida intervenció s’ha aconseguit que no es propaguen les flames a la vegetació propera. La tasca dels mitjans del Consorci Provincial s’han centrat en la extinció de l’incendi del camió mentre que la dels Bombers Forestals ha estat en treballar per evitar la propagació a l’arbreda que rodeja l’A-7.

Fa uns minuts el trànsit encara estava desviat a l’altura del municipi de Tibi. Afortunadament no ha hagut que lamentar cap ferit. A les 21:15h fonts oficials han comunicat que l’incendi està controlat


Mitjans utilitzats

1 UMJ unitat mando jefatura, 2 BUP bombes nodrixes pesades, 2 BRP bombes rurals pesades dels parcs d’Ibi, Alcoi i Sant Vicent. Més 2 UBF unitats de bombers forestals amb les seues autobombes i l’Alpha 2 helicòpter.