Home Festes Ibi exposarà part del patrimoni fotogràfic a l’aire lliure durant les Festes

Ibi exposarà part del patrimoni fotogràfic a l’aire lliure durant les Festes

1736
0
SHARE

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ibi està preparant la primera mostra fotogràfica que s’exposarà als espais públics de la localitat per al gaudi de veïns i visitants. L’exposició estarà integrada als carrers amb el lema ‘Ibi viu, viu Ibi’.

Aquesta primera exposició està basada en les Festes Patronals de Moros i Cristians i està composada d’un total de 21 fotografies a grans dimensions de les festes majors iberudes. Les imatges procedeixen del fons privat de la família Huertas, que han estat cedides a l’Ajuntament per a l’ocasió.

Les fotografies es col·locaran a la cèntrica Plaça de la Palla, on es podran visionar un total de 8 imatges que estaran ubicades en els troncs dels arbres amb uns suports especials per no danyar-los. Les 11 fotografies restants estaran ubicades a la tanca del perímetre del Parc les Hortes, des de l’entrada per la part del Centre de Salut I seguint en direcció a l’avinguda Riu Les Caixes.

La ubicació de l’exposició a l’aire lliure s’ha triat pensant en llocs de màxima afluència de públic en Festes, com són la cèntrica plaça i el Parc Les Hortes, per proximitat a la fira i pel dia de l’espectacle de focs artificials.

El tinent d’alcalde de l’àrea de Cultura, Antonio Rico, assenyala que “es tracta d’una proposta que va fer al seu dia el Grup Municipal Socialista i que, des de l’equip de govern, l’hem vist amb bons ulls, al tractar-se d’una idea innovadora i que pot ser atractiva per als ciutadans, al mateix temps que dinamitzem els espais de la nostra ciutat. Si té bona acollida i es respecta l’exposició sense succeir actes vandàlics, és la nostra intenció organitzar més mostres d’aquest tipus amb diferents temàtiques relacionades amb grans esdeveniments que se celebren a Ibi”.

Des de Cultura començaran el muntatge demà dimarts al Parc Les Hortes i finalitzarà el dimecres a la Plaça de la Palla, de manera que s’espera que les fotografies puguin gaudir-se a partir del dia 12 de setembre. La mostra romandrà exposada quinze dies.