Home Economia Ibi fa efectius els primers premis de la campanya de fidelització de...

Ibi fa efectius els primers premis de la campanya de fidelització de clients per al comerç local

0
SHARE

El comerç d’Ibi porta els darrers mesos amb una campanya de fidelització dels clients, que poden accedir a premis de 500 euros per a comprar en els establiments de la població. La campanya continua fins a octubre i busca donar suport a un sector, el terciari, que dona de menjar a unes 2.000 famílies iberudes. Tot i que dos persones ja han sigut premiades, la campanya continua activa fins el proper mes d’octubre.

A qualsevol població existeixen establiments que formen part del teixit comercial, una vessant de l’economia que ofereix subministraments de tot tipus als veïns, al temps que dona de menjar a famílies senceres. El sector terciari suposa també un dels més potents dins de l’economia valenciana, hagut compte de que el turisme és un dels pilars fonamentals de la regió. Tot i que les poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla són eminentment industrials, el volum de negoci del comerç a cada localitat el converteix en fonamental per a elles.

A més, els comerciants han passat una dècada complicada amb la prolongació de la crisi econòmica, pel que tracten ara de recuperar el nivell de vendes anterior al 2008. Per a això, els comerciants d’Ibi compten amb el suport de l’Ajuntament, que col·labora en el llançament d’una campanya per a incentivar primer el coneixement que els veïns de la vila joguetera tenen al voltant del comerç de la seua població. I després per a que eixe coneixement es materialitze en més vendes per al comerç, del que viuen vora 2.000 famílies a Ibi.

La campanya tracta d’evitar que els veïns d’Ibi facen les seues compres en comerços d’altra localitat, posant de relleu el fet de que el comerç de la població té tot allò que necessiten els veïns i subratllant valors com la proximitat, el tracte personal o la qualitat del gènere que comercialitzen. Desenes de persones han participat en aquesta iniciativa després d’haver comprat en totes les zones comercials iberudes i justificant-ho amb els comprovants de compra. Dos afortunades s’embutxaquen així 500 euros per a poder aprofitar-los en el comerç d’Ibi, on en octubre seran 3 persones més les que podran optar al premi.

La posada en marxa d’aquesta iniciativa i les primeres valoracions tant del Consistori com dels comerciants iberuts apunta a que aquesta iniciativa també es celebrarà en el futur.