Home Destacats Ibi Integra fomenta la contractació de persones amb diversitat funcional entre les...

Ibi Integra fomenta la contractació de persones amb diversitat funcional entre les empreses locals

1248
0
SHARE

La vila d’Ibi compta amb un òrgan destinat a oferir més i millors oportunitats d’integració a les persones que pateixen diversitat funcional. Es tracta d’Ibi Integra, un apartat coordinat des de l’Ajuntament i que engloba a tots els ens que tenen a veura amb l’atenció a les persones amb aquests condicionants. Entre totes tenen cura de centenars de persones a la població i la resta de la Foia de Castalla.

Una de les vies per a millorar la vida dels seus usuaris és la troballa d’una ocupació. Aquest fet dignifica la vida de qualsevol persona, sensació que es veu multiplicada en el cas de persones amb diversitat funcional. La darrera reunió mentinguda entre els components d’Ibi Integra i el Consitori ha activat una nova acció per a fomentar la inserció laboral de les persones en les que es centra.

Així, Ibi Integra ha presentat un díptic que recull totes les associacions que atenen a aquests usuaris. Però la principal acció consisteix en una campanya que traslladarà a les empreses iberudes els avantatges que poden obtenir gràcies a la contractació de persones amb diversitat funcional. Totes elles estan capacitades per a ocupar un lloc de treball -gràcies en bona mesusa al treball de les associacions- i es troben en estat de recerca activa.

L’Ajuntament planteja, a més, crear una distinció per a les empreses que entren en aquest programa. La base d’aquesta col·laboració passa per incrementar el fluxe d’informació entre les demandes empresarials i les bases de dates de les associacions que composen Ibi Integra.