Home Alcoi El Centre d’Alcoi comptarà amb un nou aparcament amb 70 places a...

El Centre d’Alcoi comptarà amb un nou aparcament amb 70 places a la zona de La Riba

627
0
SHARE

La manca de places d’aparcament al casc antic de la ciutat d’Alcoi és una de les queixes dels veïns i comerciants de la zona. Tot i la construcció de diferents zones d’aparcament en els darrers anys, el nombre de places continua sent insuficient per a abastir la demanda al barri. Un fet que ha provocat que l’Ajuntament de la ciutat dels ponts negocie la forma d’enllestir més superfície per a aparcar.

Ho està fent amb l’Entita Valenciana d’Habitatge (EVHA), propietària d’uns terrenys a la zona de La Riba. El procés està prou avançat, pel que des del Consistori esperen poder començar els treballs a no massa tardar. En qualsevol cas, l’administració alcoiana tractarà primer d’aconseguir subvencions amb les que sufragar els 140.000 euros d’inversió que requereix la primera fase dels treballs.

El projecte es divideix en 3 fases amb les que incrementar paulatinament el nombre de places d’aparcament al Centre. Amb les dos següents fases es podrien crear fins a 200 places d’aparcament amb les que cobrir aquesta reivindicació.