Home Ibi Ibi llança una aplicació de turisme virtual clau en l’estratègia per a...

Ibi llança una aplicació de turisme virtual clau en l’estratègia per a incentivar les visites a la població

321
0
SHARE

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Ibi ha posat en marxa una App turística, una nova eina de promoció de la localitat -disponible per a telèfons i altres dispositius mòbils- que facilitarà a les persones que viatgen al municipi una millor planificació de la seva visita.

L’App, Lookish Travel Guide, ha estat desenvolupada per una empresa especialitzada en turisme virtual i compta amb un menú personalitzat del nostre municipi: Museus i Centres Culturals, Patrimoni Històric-Artístic, Llocs d’Interès, Miradors, Rutes i Parcs. En eixe menú, els usuaris podran visitar en format de realitat virtual els recursos turístics iberuts, geolocalitzar punts d’interès, crear les seves pròpies rutes i itineraris, consultar les fitxes detallades, etc…

Rubén Barea, tinent d’alcalde de Turisme de l’Ajuntament d’Ibi, ha declarat que “l’App és una eina de màrqueting fonamental per al nostre municipi, ja que facilita als turistes la planificació de les seves visites a Ibi segons els seus gustos i necessitats. És una peça clau en el desenvolupament de la nostra estratègia turística”.