Home Alcoià Les reparacions en infraestructures hídriques de 8 poblacions de la muntanya seran...

Les reparacions en infraestructures hídriques de 8 poblacions de la muntanya seran finançades per la Diputació

292
0
SHARE

La Diputació d’Alacant ajudarà amb 308.000 euros a un total de 26 ajuntaments de la província en les obres de reparació d’infraestructures de proveïment i sanejament d’aigües. La Comissió de Cicle Hídric ha aprovat la distribució de les subvencions per a la realització d’aquestes actuacions que s’executaran les mateixes entitats locals.

La vicepresidenta segona i diputada de Cicle Hídric, Ana Serna, ha explicat que aquest tipus d’obres “són essencials per garantir el bon funcionament dels serveis d’aigua municipals” i ha ressaltat, en aquest sentit, “l’esforç que realitza la Diputació de Alacant per ajudar els ajuntaments en aquesta tasca”.

La línia aprovada -que es completarà pròximament amb una altra partida destinada en aquest cas al primer establiment, reforma o gran reparació d’infraestructures hidráulicas- preveu ajudes “que arriben a cobrir el cent per cent de el projecte en els municipis més petits”, ha indicat Serna.

Les localitats beneficiades per aquestes subvencions són Agres, Alfafara, Cocentaina, Fageca, Gaianes, Gorga i Millena, a El Comtat; Tibi, en l’Alcoià; i Agost, Busot i Xixona, a l’Alacantí. A la Marina Alta, la Diputació subvencionarà obres a Beniarbeig, el Ràfol d’Almunia, l’Atzúvia, Llíber, Pedreguer, Sagra, Sanet i Negrals, Vall de Gallinera, Xaló i l’entitat menor de Jesús Pobre; mentre que a la Marina Baixa ho farà a Relleu i Sella. La Romana, el Pinós i Salines, al Vinalopó, també han obtingut ajudes.