Home Cocentaina Cocentaina organitza una visita cultural de recreació històrica al Castell de la...

Cocentaina organitza una visita cultural de recreació històrica al Castell de la localitat

138
0
SHARE
Castell de Cocentaina
Castell de Cocentaina

La regidoria de Turisme organitza una segona Jornada de Recreació Històrica, una edició que espera repetir el mateix èxit que l’any passat i on cadascuna de les sales del Castell “recobrarà vida” per a mostrar com era el dia a dia a l’edifici en el segle XIII.

Després del rotund èxit de l’any passat, on vora 500 persones van poder contemplar com era la vida quotidiana al segle XIII al Castell de Cocentaina, des de la Regidoria de Turisme es torna a planificar per a aquest dissabte 26 de novembre una segona edició que es podrà visitar alllarg de tot el matí, en concret de 10.00 a 14.00.

Així es podrá conèixer de forma lúdica l’explicació de diferents aspectes de la societat com la religió, les armes, els costums i, en general, la vida en la societat medieval. Aquest any, com a novetat, es comptarà amb la participació de recreació d’entitats com ara Aliger Ferrum, Feudorum Domini, AC Urrea o Guardianes del Castellar.

Ivan Jover, regidor de Turisme i Cultura a l’Ajuntament de Cocentaina, explica que “aquesta activitat persegueix donar a conèixer de manera rigorosa les formes de vida i els costums del segle XIII en un espai únic com és el Castell de Cocentaina, una activitat que l’any passat va tindre unaexcel·lent acollida i que esperem anar consolidant any rere any”