Home Ibi Ibi recupera el servei de transport urbà i gratuït mantenint totes les...

Ibi recupera el servei de transport urbà i gratuït mantenint totes les mesures de seguretat contra el coronavirus

1246
0
SHARE

Després de l’aturada en el transport urbà a causa de les estrictes mesures de prevenció contra la Covid19 a Ibi, aquest dilluns, 7 de setembre, el bus urbà torna a posar-se en funcionament. Ho farà sota estrictes mesures de seguretat i amb les normes anti Covid 19 que, fins al moment, hi ha establertes pel que fa a l’ús de transport de passatgers.
Des de l’Ajuntament d’Ibi informen que l’autobús serà gratuït fins al 31 de desembre i que els passatgers han de complir les mesures adoptades. El bus tindrà una única entrada, la davantera, i una única sortida, la del darrere. Serà obligatori de l’ús d’hidrogel tant a l’entrar com a l’sortir i s’haurà de dur posada la mascareta de manera correcta.

L’autobús podrà ocupar les seves places en la seva totalitat, és a dir, respectant l’aforament de què disposa, i tots els passatgers deuran anar asseguts. A l’entrar i sortir de el vehicle, les distàncies s’han de complir d’acord amb el que estableix, d’1,5 a 2 metres de separació entre persones i s’ha d’evitar tocar qualsevol superficie en la mesura del possible.

Pel que fa a les mesures emprades per a la seguretat de l’conductor i de la resta d’usuaris, s’ha col·locat una mampara protectora al seient de l’conductor, s’ha de fer neteja i desinfecció freqüent de el vehicle, es col·locaran dispensadors de gel hidroalcohòlic a l’entrada i sortida i es col·locaran cartells visibles recordant la normativa.
L’Ajuntament d’Ibi promou un ús responsable de l’transport públic però convida al fet que els desplaçaments es realitzin principalment a peu o amb bicicleta, sempre que siga possible, ja que s’ha de evitar el contacte amb altres persones.