Home Agricultura Ibi reforestarà i netejarà l’entorn de l’ermita de Sant Miquel per a...

Ibi reforestarà i netejarà l’entorn de l’ermita de Sant Miquel per a commemorar el Dia de l’Arbre

397
0
SHARE
Reforestació popular, en una imatge d'arxiu.

Ibi reforestarà i netejarà l’entorn de l’ermita de Sant Miquel per a commemorar el Dia de l’ArbreAmb motiu del Dia de l’Arbre, el proper 26 de febrer l’Ajuntament d’Ibi organitza un any més una jornada de plantació d’arbres i neteja de residus en un paratge natural proper a la població. Aquest any es farà als voltants de l’ermita de Sant Miquel. Un dia reivindicatiu en què el municipi es suma a una proposta mundial en què es realitzen actuacions en pro de la preservació de les riqueses naturals.

A més de l’habitual plantació d’arbres, i com és costum, es realitzarà una activitat de neteja de residus a la mateixa zona de plantació. Està previst iniciar la jornada a les 9.30 hores des de l’Ajuntament, per eixir caminant cap al paratge natural i, una vegada allà, procedir a la plantació d’arbres en una zona recreativa i natural molt estimada a la localitat.

Plantació d’espècies autòctones

Les espècies que es plantaran són carrasques, ginebres, arboços, aurons, romeus, freixes, savines, llentiscles i pins. L’activitat és gratuïta i es realitzarà de 10.00h a 14.00h i es convida tota la població i també veïns i veïnes d’altres localitats a participar d’aquesta activitat en benefici del nostre entorn i del medi ambient en general.

Serà una jornada de conscienciació destinada a totes les edats per a passar una bona estona amb família i amics. Per a participar no cal fer inscripció prèvia i per ampliar informació els interessats poden posar-se en contacte amb el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ibi.