El bronze en el Nacional de Cross li obri la porta del Mundial a l’atleta colivenc Andreu Blanes

332
0
SHARE
Andreu Blanes en plena acció durant dos de les seues darreres carreres.

A aquestes altures, no és estrany escoltar el nom d’Andreu Blanes entre els referents nacionals de l’atletisme en terreny obert. El corredor d’Onil es va fer un nom primer en Orientació i posteriorment en trail, on va alcançar la seua primera internacionalitat. D’això fa a males penes uns mesos, quan va acabar 6é al Mundial de l’especialitat disputat a Tailàndia. Ara, Blanes defensarà els colors d’Espanya en altra competició internacional.

Serà en el Mundial de Cross que es disputa a Austràlia el proper 18 de febrer, per al que han sigut seleccionats 22 atletes espanyols que integren la Selecció. Una porta que se li ha obert al d’Onil després d’aconseguir la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya de Cross de la passada setmana. Blanes tindrà una nova oportunitat per a brillar a terres australianes amb aquesta nova convocatòria internacional, la segona de la seua carrera.

Resultats anteriors

En l’anterior Mundial disputat a Dinamarca, la delegació espanyola va aconseguir un 20é lloc en categoria masculina, un 25é en femenina i un 6é lloc en relleu mixte. Resultats que s’aspira a superar en aquesta nova convocatòria en la que participarà un corredor nascut a la muntanya alacantina.