Home Destacats Ibi renova el servei de reforç de neteja covid als centres escolars...

Ibi renova el servei de reforç de neteja covid als centres escolars i la retenció de la Policia Local

0
SHARE

Després del període de vacances de Nadal, l’Ajuntament d’Ibi, des de la regidoria de Serveis Públics, renova el servei de reforç de neteja còvid, afegit al que rutinàriament es realitza als centres escolars de la localitat ia la Prefectura de la Policia de Ibi.

Jera Avanza Levante serà l’empresa encarregada de continuar realitzant aquestes tasques de desinfecció dels col·legis del municipi i de la Policia, fet que a més es traduirà en la inserció laboral, per part de l’empresa, de 7 persones amb discapacitat, que ja han començat a treballar.

Es tracta d’un servei de reforç i desinfecció, com a mesura preventiva davant del Covid19, que s’estava realitzant als sis centres públics i a l’escola d’adults, en horari lectiu, de dilluns a divendres, per garantir un manteniment òptim de totes les instal·lacions. Les tasques consisteixen, principalment, a realitzar desinfeccions de forma periòdica dels punts més freqüentats als centres escolars i de la prefectura de policia (desinfecció de portes, cadires, taules, lavabos…) així com la revisió de zones especialment sensibles, depenent de la necessitat. Alhora, des de la nova empresa encarregada de les tasques s’aposta per la integració laboral de la discapacitat per aconseguir un entorn laboral més inclusiu, on cada persona trobe un lloc adaptat a les seues capacitats.