Home Destacats Ibi rep el premi a la Implicació Institucional en els Premis Arc...

Ibi rep el premi a la Implicació Institucional en els Premis Arc de Sant Martí l’Associació Ponts d’Igualtat

0
SHARE
L'Alcalde d'Ibi i el Regidor de Diversitat iberuts amb el guardó rebut.

Els Premis Arc de Sant Martí de l’associació comarcal Ponts d’Igualtat ha premiat en la segona edició l’Ajuntament d’Ibi, en la categoria institucional, per la implicació que ha tingut el Consistori a l’hora de generar activitat i de defensar els drets del col·lectiu LGTBIQ+, fins i tot malgrat les dificultats que travessa el consistori per diferents raons administratives i econòmiques.

A més, és un reconeixement també dirigit a la nova creació de la Regidoria de Diversitat per l’actual equip de govern. Un premi especial que el tinent d’Alcalde de Serveis Públics i Diversitat de l’Ajuntament d’Ibi, Elio Verdú, ha anat a rebre, acompanyat per l’Alcalde, Sergio Carrasco, i la tinent d’Alcalde i Diputada Autonòmica, Nuria Pina.

Els presentadors, Ajo Valls i Gabriel Pascual, van dirigir una gala plena de picades d’ullet i referències directes a la igualtat, la diversitat, a donar veu als diferents col·lectius i també al feminisme, atès que la data va coincidir amb el 8M.

Conscienciació social

Elio Verdú, tinent d’alcalde de Diversitat de l’Ajuntament d’Ibi, ha declarat que “donem les gràcies a l’Associació Ponts d’Igualtat per considerar-nos mereixedors del reconeixement. Aquest premi és un impuls més per continuar realitzant accions que ajuden a informar, a conscienciar ia seguir difonent els drets LGTBIQ+ a la nostra localitat”.

“Donar veu a les persones, a les associacions, a tot allò que ens queda per aprendre i conèixer sobre nosaltres mateixos, és tan important com necessari. Pels més grans, per nosaltres i pel futur dels més joves. Des de l’Ajuntament volem que les accions que realitzem arribin a tothom, independentment de la seva edat i gènere. Aconseguir la implicació de tots i totes per normalitzar, avançar i estimar sense prejudicis”.