Home Destacats Tibi reforça la seguretat a les urbanitzacions gràcies a la implicació de...

Tibi reforça la seguretat a les urbanitzacions gràcies a la implicació de la Subdelegació del Govern

0
SHARE
El Subdelegat del Govern signa al Llibre d'Honor de Tibi.

Davant la situació que es viu pels robatoris a la Urbanització Finca Terol i àrees adjacents, l’Ajuntament de Tibi ha pres mesures per millorar la seguretat pública en col·laboració estreta amb la Guàrdia Civil i la Policia Local. Aquesta coordinació estratègica pretén lluitar contra els robatoris que s’han anat produint a la zona.

Des de l’inici dels incidents, s’ha establert un contacte directe amb la Subdelegació del Govern a Alacant i la Guàrdia Civil de la demarcació, cosa que ha permès fer operatius conjunts i patrulles intensificades. Aquest esforç col·lectiu ha portat a un augment en la presència policial i ha millorat les mesures de vigilància, crucial per als treballs didentificació i detenció dels responsables dels robatoris.

Col·laboració ciutadana

La col·laboració ciutadana és important, ja que permet a les forces de seguretat aprofitar informació clau proporcionada pels residents. És important recalcar la recomanació de no intervenir directament davant de situacions sospitoses per la seguretat dels nostres ciutadans, sinó reportar-les immediatament a la Guàrdia Civil.

En un gest de solidaritat i compromís amb la seguretat del municipi, el Subdelegat del Govern a la Província d’Alacant, Juan Antonio Nieves, ha visitat Tibi aquest dimecres 13 de març. La visita és una oportunitat perquè el Subdelegat conegui de primera mà les accions realitzades i reafirmi el suport del Govern en aquests esforços.

Des de l’Ajuntament de Tibi volen expressar la “gratitud a la Guàrdia Civil, Policia Local, i a les veïnes i veïns afectats, per la seva valentia i cooperació. Continuarem treballant incansablement per garantir la seguretat i benestar de tots els nostres veïns i veïnes”, conclou el comunicat remès als mitjans de comunicació per part de l’Ajuntament tiberut.