Home Ibi Ibi rep més de 6.000 euros per a millorar el paratge natural...

Ibi rep més de 6.000 euros per a millorar el paratge natural de Sant Pasqual

653
0
SHARE

L’Ajuntament d’Ibi ha rebut una subvenció de la Diputació d’Alacant per un import de 6.219,40 euros, destinada a renovar la guia i els plànols de el Jardí Botànic de l’Estació Biològica de Torretes, que es troba enclavat en el Paratge Natural Municipal de Sant Pascual, i la nova senyalètica de la zona d’l’àrea recreativa. La subvenció suposa el 100% del cost de l’pressupost inclòs en l’ajut sol·licitat.

En el cas dels plans i guies del Jardí Botànic, l’ajuda ha permès reeditar els plànols i guia existents, actualitzant fotografies, llocs i espais, oferint una imatge molt més actual de l’enclavament natural, que s’ha vist millorat notablement. A més, a l’àrea recreativa de el Paratge Natural de Sant Pasqual s’ha posat nova senyalètica per ajudar els visitants a localitzar tots els llocs d’interès com ara: barbacoes, banys, accés als recorreguts, fonts, pàrquing, etc…

La tinent d’alcalde de l’àrea de Medi Ambient, Pilar Herráiz, ha volgut agrair a la Diputació la seva ajuda ja que “aquesta subvenció possibilita la reedició dels plànols informatius del nostre Jardí Botànic, renovant la imatge que projectem als molts visitants que tenim durant l’any. De la mateixa manera, aquesta subvenció també ens ha permès millorar la senyalètica de l’àrea recreativa de Sant Pasqual, marcant cada lloc d’interès per a senderistes i visitants, creant un espai més còmode i pràctic per a tots”.