Home Cultura Ibi reprén la programació cultural

Ibi reprén la programació cultural

325
0
SHARE

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ibi reprén la programació cultural de la primera meitat de l’any, després de cancel·lar per cóvid ​​les actuacions previstes al gener, i publica les ofertes de teatre, música i exposicions previstes.

Per començar, del 2 al 25 de febrer, el Centre Cultural Salvador Miró acollirà l’exposició dedicada a Germán Bernácer L’alacantí més universal, com una activitat dins de l’aula de Cultura de la UA a Ibi. L’horari de visita serà de dilluns a divendres, de 9:00 ha 21:30 h. També al febrer, els dies 5 i 6 i 12 i 13, tindrà lloc a l’Ermita Sant Vicent l’exposició fotogràfica: “Manaslu, muntanya dels esperits”, sobre l’expedició internacional des d’Ibi als 8.156 m. En memòria de Rafa Fraguas. La recaptació serà donada íntegrament a la Creu Roja d’Ibi.

Ja al març, el dissabte 12 la música torna a l’escenari del Teatro Río amb el concert de Kiko Veneno, a les 21:00 h. amb entrada única de 15 euros, i el 27 de març, Font Viva Teatre presenta “Refugio”, al Teatre Río, a les 18:00 h, amb entrada de 7 euros i 5 euros per a socis i estudiants.

No és la primera vegada que Ara Malikian va a Ibi i és que cada cop que ho fa, omple el teatre de música i energia. El Teatre Río estarà encantat de rebre’l de nou el dissabte, 2 d’abril, a les 21:00 h, amb un preu d’entrada de 48 euros, 44 euros i 36 euros, a la venda a www.aramalikian.com.

Els més xicotets també podran gaudir del teatre i la música amb “Alicia. El musical de les meravelles”, de Trencadís. Un musical infantil molt especial que els encantarà i que serà el dissabte 9 d’abril, a les 18.00 h, amb un preu de 5 euros. També torna a Ibi la companyia de teatre còmic Yllana amb l’obra “Òpera de bojos”, a les 20:00 h, al Teatro Río. Preu entrada de 10 euros. I per acabar el mes, el 30 d’abril, tindran en concert “Queen Revolution”, un tribut internacional al llegendari grup musical. Serà a les 21:00 i el preu de les entrades serà de 25 i 23 euros.

Al maig, el Teatro Río acollirà “Sabates noves”, teatre d’objectes per a la primera infància, del grup L’home dibuixat. Serà el 14 de maig, a les 18.00 h, amb una entrada de 3 euros. I al maig també es podrà gaudir de la dansa amb “La mort i la donzella”, de Cambra Blanca. Serà el dia 21, a les 20.00 h, amb una entrada de 8 euros.

Finalment, i de moment, Cultura té previst pel juny el concert d’Abrahan Cupeiro i la Unió Musical d’Ibi. Divendres, 24 de juny, a les 20:00 h, amb entrada gratuïta, prèvia recollida a taquilla.

Excepte les exposicions i aquest darrer espectacle, la compra d’entrades podrà realitzar-se a través de www.bacantix.com oa les taquilles del Teatre Rio, dijous i divendres, d’11:00 ha 13:00 i de 19:00 ha 21: 00 h.