Home Ibi Ibi suma 220 casos positius, la xifra mes alta des de l’inici...

Ibi suma 220 casos positius, la xifra mes alta des de l’inici de la pandèmia a la localitat

282
0
SHARE

Ibi suma 220 casos positius des de divendres passat, 326 casos actius des de fa 15 dies, amb el que des que es va iniciar la pandèmia en el municipi d’Ibi ja s’han contagiat un total de 897 persones. La de hui és la major pujada a Ibi des que va començar la pandèmia.

Per sort no cal lamentar cap mort, així i tot des que va començar aquesta crisi sanitària en la vila joguetera han mort un total de 13 veïns.

Amb una incidència de 1.387, Ibi se situa en un dels nivells en els quals es podria arribar al confinament del municipi. Des del consistori municipal s’havia plantejat demanar als seus veïns el confinament, però amb la situació actual, no descarten que des de la Generalitat es prenguen mesures més dures.

Segons hem pogut conéixer en el municipi ja s’han posat 7 sancions en diferents establiments hostalers per incomplir l’aforament permés o per no respectar la distància entre les taules, també s’han interposat 12 sancions per incomplir el toc de queda i 15 sancions més per no portar o portar mal posada la màscara.

Hui dia 12 tornaven a obrir els centres esportius i espais culturals, una mesura que va imposar el consistori municipal fa ja més d’una setmana, així i tot no es descarta que tornen a clausurar-se, durant el matí de hui els responsables polítics del municipi mantindran una reunió per a estudiar la situació.